недеља, 1. децембар 2013.

ASTROLOGIJA SVAKI ČOVEK MOŽE BITI USPEŠAN




ASTROLOGIJA

SVAKI ČOVEK MOŽE BITI USPEŠAN

Kada bi čovek poznavao svoje mogućnosti i pratio zvezdani putokaz ne  bi pravio greške u životu. Da bi uspeo u tome, potrebno je da pravilno protuimačenu natalnu kartu u kojoj su zapisane sve životne predispozicije.

Beograđanka Daca oduvek je želela da promeni svoj život, ali joj je to pošlo za rukom tek kada je počerla da se bavi astrologijom. Pre deset godina otkrila je da zvezde mogu , ne samo da pokažu kakve su nam životne predispozicije, već i kako da na osnovu toga saznanja poboljšamo svoju budućnost.

LOŠA KARMA

Ljudi veruju da sve počinje rođenjem, mada nije uvek tako. Ponekad i događaji pre našeg rođenja mogu da utiču na našu budućnost. Iako je u natalnoj karti sve u redu, negativna karmma iz prpšlih života može da ometa napredak i sreću. Zato je potrebno na vreme otkloniti lošu karmu, jer u suprotnom zla kob može tu osobu pratiti i u sledećem životu, napominje Daca.

Sve se može videti iz natalne karte – precizno i tačno. Od trenutka kada se čovek rodi zavisi raspored planeta i kuća koji određuje kasniji život. Tačno vreme rođenja je, takođe, vrlo bitno jer razlika od samo četiri minuta stvara sasvim drugu ličnost, kaže Daca, koja je zahvaljujući astrologiji postala srećnija osoba, te je u 55.godini života pronašla pravu ljubav.

Pogrešno vaspitanje

Svakodnevno radeći sa ljudima, savetujući ih i upućujući u pravom smeru, Daca je pomogla mnogima. Zvezdani raspored otkriva nam za šta je čovek nadaren, pa ga u tom smeru treba upućivati. Dešavalo se da mi dođu roditelji koji ne znaju šta će sa detetom. Loš je đak, neposlušan, nestašan. Kad otvorim njegovu natalnu kartu, vidim u čemu je problem. Oni su ga sve vreme sputavali i podsticali na aktivnosti koje ga nisu zanimale, umesto da su dete uputili da se bavi sportom za koji je predodređen, objašnjava Daca.

Pobedili neplodnost

Mladi bračni pare iz Srbije koji dugo nije imao dece, izgubio je svaku nadu da će im se porodica uvećati. Čim su se obratili Daci za pomoć, rešili su problem. Peta kuća horoskopa je kuća prvog deteta, odnosno po astrološkom gledanju prva kreacija, drugo dete je sedma kuća, treće dete deveta kuća i tako redom, svaka naredna kuća je nova kreacija. Mesec predstavlja matericu žene odnosno njenu plodnost. Mesec je kod moje klijentkinje bio u Biku u devetoj kući, što daje plodnost, ali sa muževljevom Venerom u jarcu, videla sam da je kod njega problem. Iako su oboje bili plodni, njen mesec u Biku bio je u lošem aspektu sa Marsom tako da im je jedino rešenje bila vantelesna oplodnja. Međutim, mogli su imati dece iz trećeg pokušaja i ispostavilo se da je to tačno, kaže naša sagovornica. Naime, prvi put oplodnja je uspešno obavljena, ali je posle mesec dana plod uginuo, drugi put je zbog lošeg aspekta Neptuna i Marsa takođe došlo do pobačaja, ali su uspeli iz trećeg puta.

Treća sreća

Mesec se sa Marsom nalazio u petoj kući, u znaku Škorpije, što je ukazivalo da će ova trudnoća sigurno biti uspešna. Carskim rezom žena je rodila zdravo muško dete. Mladi roditelji bili su srećni i zadovoljni, a još više kada su saznali da će posle mukotrpne borbe za prvo dete, moći da imaju još dece i to prirodnim putem. Za sve postoji rešenje, pa i za neplodnost. Zato svima poručujem da ne treba gubiti nadu, objašnjava Daca koju možete pozvati na broj telefona........
                                               
           
                                                                                                                        V.R.




C:\Documents and Settings\PC\My Documents\IMAG0139.jpg

Нема коментара:

Постави коментар